реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Усик залишається фаворитом другого бою з Джошуа

Український боксер Олександр Усик завершив підготовку до бою-реваншу проти британця Ентоні Джошуа і має твердий намір захистити свої чемпіонські пояси.

Для непереможного українського боксера цей бій проти Джошуа стане вже другим в кар’єрі. Вперше Усик вийшов на ринг проти Ентоні у вересні минулого року, коли досить несподівано для боксерських експертів здолав британця на його же території – в Лондоні, перемігши за очками, та здобувши одразу чотири чемпіонські пояси у важкій вазі – за версіями боксерських організацій WBO, WBA, IBF та IBO.

У бою-реванші, запланованому на пізній вечір 20-го серпня,  тепер вже Усика вважають фаворитом протистояння. Принаймні такої думки дотримуються аналітики бетинг-сфери, зокрема – відомої компанії 1хBet, в лінії якої завжди є широкий вибір об’єктів для парі на бокс найвищого рівня. Ті любителі боксерських баталій, які вже знають, де знайти промокод БК 1xBet, що дозволяє отримувати додаткову вигоду зі ставок, встигли ознайомитися з котируваннями на бій Усика та Джошуа. Судячи з коефіцієнтів, шанси українця вдруге перемогти свого британського суперника – більше ніж 68% вірогідності. А от Джошуа в цьому двобої залишають лише близько 31% шансів на перемогу.

Звісно ж, на думку експертів, які дають свої прогнози на спорт, що стосується бою Усика та Джошуа, дуже впливає результат першого бою між українцем та британцем, в якому Олександр довів, що нічим не поступається своєму супернику в плані якості ударів, а в де чому навіть переважає опонента. Наприклад, в швидкості переміщення по рингу та витривалості. Перед реваншем Джошуа запевняв вболівальників, що дуже якісно підготувався до поєдинку зі своїм кривдником, провівши серйозну роботу над помилками в першому двобої. Втім, Усик не сидів без діла – українець ще з кінця весни проводив увесь час у тренувальному таборі, та майже кожного дня проводив спаринги з якісними опонентами, які, як зізнався сам український боксер, допомогли йому відтворити всі можливі дії Джошуа у майбутньому поєдинку.

Нагадаємо, що Усик ще жодного разу не програвав у своїй професійній боксерській кар’єрі, вигравши всі 19 двобоїв, в яких брав участь. У 13-ти з них Олександр перемагав нокаутом.

Щодо Джошуа, то у британця, що провів 26 боїв за кар’єру, в пасиві є дві поразки. Окрім невдачі в бою з Усиком, згаданим вище, Ентоні також поступався американцю Енді Руїсу в червні 2019-го року, втім вже через півроку британець взяв у свого кривдника реванш.    






Коментарі (0)
avatar