реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Уродженка рф саджатиме барбариси на могилах загиблих чернігівців

Уродженка рф саджатиме барбариси на могилах загиблих чернігівців за кошти чернігівців втридорого.

Ця історія про цинізм чернігівської влади мародерів, яка через відсутність дій правоохоронців почуваються абсолютно безкарно і не дивно, що абсолютна більшість чернігівців покладає провину на центральну владу і президента зокрема!

А тепер до найскандальнішого тендеру Чернігова. Мова про будівництво меморіального комплексу на кладовищі «Ялівщина» за майже 44 млн грн, який нещодавно провело управління ЖКГ Чернігова. Перемогу отримало ТОВ "Іннолабс", яке повністю пов’язане з Ярославом Куцом, який очолює дане управління з 2016 року і за цей час перетворився з Сумського бомжа в доларового мільйонера.

Дана фірма - прокладка "Іннолабс" має мільйон боргів та двох слюсарів в штаті. Загалом же в компанії оформлено 4 чоловіка. І саме цій структурі місто віддає тендер на виконання робіт з цифрами, які свідчать лише про пограбунок живих, а не вшанування мертвих. Ви тільки вдумайтеся, один козацький хрест коштує 880 тисяч гривень, в той час як аналогічна закупівля в Одесі обійшлися в 50 тис грн. Але це далеко не все і найшокуюче всіх нас чекає попереду.

Як з’ясував правозахисник Олександр Гашпар, перевіряючи подану "Іннолабс" тендерну документацію, частину робіт з облаштуванням території майбутнього меморіалу буде виконувати фірма, яку створили за три дні до початку тендеру і її очолює уродженка рфії. Саме її "Іннолабс" включили до переліку компаній, яка буде працювати на субпідряді.

"Про сумнівну компанію "Відбуд-Т", що була створена спеціально під тендер щодо влаштування меморіального комплексу на території кладовища в Ялівщині та яка планує там садити барбариси Тунберга по 1700 грн. за штуку і стелити рулонний газон по 230 грн. за кв.м., при цьому маючи в своєму штаті усього 7 осіб, з яких 3 працюють на адміністративних посадах, 3 особи є слюсарами і 1 - начальник бригади.

Сторено ТОВ "Відбуд - Т" було 31.08.2023 року, за 3 дні до оголошення результатів відповідного тендеру, уродженкою м. Апатіти російської федерації Світланою Тупик (дівоче прізвище - Індучна) та її чоловіком Тупиком Олексієм - колишнім начальником служби каналізаційних мереж КП "Чернігівводоканал", котрі, як ФОПи, вже давно плотно "сидять" на міських підрядах і субпідрядах і "розпиляли" вже не один мільйон гривень. І меморіал в Ялівщині - не буде виключенням» - написав Олександр Гашпар.

Скільки насправді коштує згаданий барбарис ви можете самостійно перевірити та переконатися, що його ціна в 4 рази нижче від заявленого. А от те, що саджати барбариси і стелити газони по захмарних цінах буде громадянка рф - це не просто цинізм, це плювок на пам’ять про загиблих чернігівців, про подвиг яких так люблять розповідати можновладці з міської ради.

Насправді Куцу, як громадянину країни з Мертвого моря, начхати, як на живих, так і на мертвих чернігівців. Про пам’ять та обов’язок перед загиблими, за які розповідає в.о.мера Ломако, як ви вже розумієте, мова також не йде. Все виключно через гроші, великі гроші, які не те що смердять, а просто вже тхнуть прокльонами живих в адрес кончених казнокрадів!

Олег МАНКОВСЬКИЙ "Новини Чернігівщини"



Теги:Ярослав Куц, Чернігівська міська рада, Гашпар, Олександр Ломако, Корупція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar