реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Стало відомо чому Куц намагався втекти

Сьогодні вранці поліція зупинила начальника управління житлово- комунального господарства міської ради Чернігова Ярослава Куца при спробі втекти з міста.

Стали відомі причини вручення йому підозри.

Слідство встановило, що під час закупівлі спеціальної техніки посадовець міськради, нехтуючи своїми обов'язками та діючи з порушеннями законодавства, не організував внутрішній контроль та не забезпечив його здійснення в управлінні та на комунальному підприємстві. Внаслідок чого було здійснено закупівлю 4 самоскидів із зимовим обладнанням для утримання доріг за ціною, що значно вища за ринкову. Такі дії посадовця спричинили збитки міській територіальній громаді на загальну суму 7,9 мільйона гривень. Про це повідомили в поліції Чернігівської області.

Правоохоронці повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 367 (Службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Досудове розслідування триває.

Отак сумський бомж став мільйонером і очевидно, що ті чотири самоскиди - така дрібниця, порівняно з усіма оборудками...



Теги:Чернігівська міська рада, Корупція, Ярослав Куц


Читайте також



Коментарі (0)
avatar