реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

УНП: влада організувала провокації під час вшанування пам’яті Героїв Крут на Чернігівщині

Влада організувала провокації під час мітингу національно-демократичних сил біля Меморіального комплексу на станції Крути (Чернігівська обл.). Про це повідомили члени Української народної партії. За їхніми словами, одразу із початком мітингу з’явилася група із 10-15 молодих хлопців, одягнених у чорне, із закритими обличчями, які викрикували: „Владу в жопу”.
„Ясно, що на Банковій заздалегідь було написано сценарій”, − прокоментувала ситуацію член Центрального Проводу Української народної партії, заступник голови Київської обласної організації УНП Оксана СТАРАК. Вона, що „під час офіційних заходів влади юнаків не було і близько, проте вони одразу з’явилися, як тільки почався мітинг національно-демократичних сил”.
СТАРАК зауважила, що „ці хлопці − віком по 16-17 років”. „Кажуть, заплатили по 1000 гривень за цю провокацію”, − сказала представниця УНП.
„Це найгидкіше, що може бути”, − підсумувала пані СТАРАК.

Прес-служба УНП








Коментарі (6)
avatar
1
це розводи від УНП

Автономний Cпротив України біля станції Крути вшанував загиблих студентів своєрідним месиджем владі. Вони тримали банер "Влада, іди в жопу" та, скандуючи "Досить піаритись на наших героях!", пройшли вздовж меморіалу. Натомість представників "Свободи" та УНП месидж "Влада іди в жопу" обурив і вони намагались зірвати ходу. Більшість людей підтримала хлопців, вигукуючи, що такий спосіб привернення уваги до проблем кращий від брехливого піару так званої опозиції, і не дозволила члену УНП Оксані Старак порвати банер "Влада іди в жопу".

http://elitanatsii.com/articles/ukrainians/101-vladu-v-zhopu.html

avatar
2
Якщо це офіційна заява УНП, то більшої дурниці й важко уявити. Ніякої провокації там не було. А питання, чому цих хлопців не було, коли була там влада, мені здається цілком зрозумілим. Всі знають, що міліція зараз дуже ретельно охороняє владу і якби ті хлопці вийшли саме тоді, їх просто похапали і посадили б в "воронки", а УНП-шники на все це дивились і соплі жевали!
avatar
3
Знаю, що там були досить безкомпромісні хлопці. Це був просто-таки з їхнього боку необразливий жарт :))) Вони хотіли бути сучасними героями Крут. В інтернеті можна куди облазливіші речі можна почути :)))
avatar
4
ХЛОПЦІ МОЛОДЦІ!!А УНПешники просто боягузи!вони на рівні комуністів можуть претендувати на роль кишенькової опозиції і повністю вигідна регіоналам!!!!!!вітаю вас панове з УНП----ви знайшли свою нішу у політиці!маргінали ---це ваша доля!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
avatar
5
Скоріш за все-не треба вдаватися до коментарів такої маловажливої деталі. Бо повернути суть розмови кожен може у своїх інтересах, зі своєї дзвінниці, як це зробила пані Старак. Хлопці так висловилися, а хтось десь, як каже Влад Савенок, іще крутіше, тільки в інтернеті. Одним словом-є речі набагато важливіши ніж поодинокі гасла перетворюати на глобальну проблему.
avatar
6
А хто така О.Старак і чого вона лізла, куди її не просили? Адже ще й могла щось не добре отримати у відповідь. Можливо і вона- то провокація?
avatar