реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

УНП проводить заходи до річниці Референдуму про незалежність

Українська Народна Партія здійснює 1 грудня низку заходів у всіх областях України присвячену 20-й річниці Всеукраїнського референдуму на підтримку Незалежності.
Активісти партії з’ясують ставлення громадян до теперішньої влади та їхні погляди щодо перспектив зовнішньої політики сучасної України.
Опитування відбуватиметься в партійних наметах УНП в усіх обласних центрах і столиці України, в т. ч. :
У Києві з 12:00 біля метро Університет, Лук’янівська, Шулявська.
У Івано-Франківську з 12:00 на Вічевому Майдані.
У Луганську з 12:00 біля Національного університета.
У Рівному з 10:00 на Майдані Незалежності.
У Черкасах з 12:00 на Театральній і Соборній площах. З 16:00 відбудеться урочистий хід зі смолоскипами від пл. Хмельницького до пл. Театральної.
У Чернігові з 10:00 біля Центрального Ринку та біля «Мегацентру».
Крім того в офісі обласної організації УНП (вул. Щорса, 4) працює виставка документів та фотографій тих часів.

Довідка
1 грудня 1991 року відбувся Всеукраїнський референдум, який підтвердив Акт проголошення незалежності України. Майже 29 мільйонів українців (понад 90% тих, хто проголосував) підтримали незалежну Українську державу.
Підтримавши незалежність України, український народ висловився проти комуністичних репресій, національного поневолення та економічного занепаду. Об’єднані спільною ідеєю, українці проголосували за побудову незалежної демократичної національної держави.

Представники Української Народної Партії брали найактивнішу участь у підготовці та проведенні Референдуму. Народні депутати Юрій КОСТЕНКО, Іван ЗАЄЦЬ, Володимир ШОВКОШИТНИЙ, Олесь ШЕВЧЕНКО були серед тих, хто писав і приймав у Верховній Раді Акт проголошення незалежності України.

Прес-служба Української Народної партії


Світлини з акції в м.Чернігові



















Коментарі (0)
avatar