реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

УНП: націонал-демократи створять спільний громадський оргкомітет з нагоди відзначення 20-ї річниці незалежності України

21 грудня 2010 року Провід Чернігівської обласної організації Української народної партії прийняв рішення звернутися до обласних організацій партій національно-демократичного спрямування, громадських організацій, політичних та громадських діячів Чернігівщини з пропозицією створити спільний обласний громадський оргкомітет з нагоди відзначення 20-ї річниці незалежності України.

У Зверненні зазначається, що 24 серпня 2011 року минає 20 років від дня проголошення незалежності України. Цю дату мають гідно відзначити на державному рівні, зокрема на Чернігівщині. 20-річний ювілей нашої незалежності повинен стати важливим кроком на шляху об’єднання зусиль всіх національно-демократичних, патріотичних сил щодо захисту досягнень незалежності та демократії в Україні.
Запропоновано напередодні Дня соборності України, що відзначається 22 січня, провести організаційне засідання цього комітету, на якому обговорити пропозиції щодо відзначення ювілею незалежності та затвердити план його діяльності.

Провід доручив звернутися з цією пропозицією до керівників усіх обласних організацій партій національно-демократичного спрямування, громадських організацій, відомих політичних та громадських діячів Чернігівщини голові обласної організації УНП Володимиру Ступаку.

Контактні телефони для довідок і консультацій:
тел. (0462)77 51 60, тел./факс (0462)44 336

Прес-служба Чернігівської обласної організації УНП









Коментарі (2)
avatar
1
Добре зробили, запропонувавши гарну і реальну ідею. Адже може статися, що такий оргкомітет забігає вибудовувати по вертикалі - від Чернігова і до Новгорода-Сіверського влада, яка делегуватиме до названої інституції людей, що на 90% якраз то і були справжніми борцями, тільки з іншого боку-чинили супротив в силу можливостей, у період наростання національного підйому, оберігаючи крісла у райкомах та обкомах комсомолу і кпрс, у виконкомах, парткомах установ та організацій у процесі коливання народного гніву по тілу імперського спокою. Просто проаналізуйте у кожному районі та місті - на яких посадах перебували нинішні керівники, заступники та начальники управлінь органів виконавчої влади та місцевого самоврядування у 1991 році????????? І отримаєте реальну картину справжнього відсотку чиновників, що є проукраїнськими, патріотичними, з державницькою свідомістю. Адже справа проведеня люстрації так і загубилася у палких промовах націонал-патриотів, репрезентувавших скоріш за все - товариство патриотів-романтиків, сміливо дозволивши вчорашнім нуменклатурщикам перефарбуватися у таких, ким вони є наразі.
avatar
2
Згоден що відзначення повинно виявитися в аналізі стану державотворення.
Наприклад, ситуація з державною українською погіршилася.
avatar