реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

УНП до Тимошенко не піде

Українська народна партія не піде у Комітет захисту України, а продовжить формувати “реальну праву українську опозицію”. Таке рішення було прийнято вчора на засіданні Правління, повідомили у прес-службі УНП.
«Входження у Комітет захисту України – це підігрування сценарію зі створення двополюсної політичної моделі, де і влада, й опозиція представляють інтереси великого капіталу, лише розігруючи між собою вдавану політичну боротьбу», - зазначають в УНП, підкреслюючи, що «реально їхня політика нічим не відрізняється, що підтвердилось діями і минулого, і нинішнього урядів».

«Влада залежна від Росії через зацікавленість бізнес-кіл Партії регіонів у російському ринку. Опозиція під керівництвом ТИМОШЕНКО – керується Росією через порушені стосовно неї кримінальні справи у РФ щодо торгівлі російським газом. Користуючись цими важелями впливу, навіть якщо по суті проросійська влада захоче захистити український інтерес, керована з Кремля опозиція чинитиме на неї тиск до тих пір, поки вона не виконає побажання Москви», - стверджують в УНП, а відтак заявляють, що «ні за яких умов не братимуть участь у подібних утвореннях».

Водночас УНП повідомляє, що проводить роботу з об’єднання ідеологічно близьких до неї політичних сил в єдину організаційну структуру – «Праву опозицію» - з єдиним координаційним центром, оскільки лише поява реальної проукраїнської опозиції здатна зупинити реваншизм.




Теги:УНП, Ю.Костенко, Ю. Тимошенко, права опозиція, комітет захисту України, опозиція


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
Уж конечно не пиде - будут регионалам зад лизать
avatar
2
Ой, ой... Налякали... А до Януковича уже ходив Костенко? Чи до Андрюши Клюєва?
avatar
3
Да Костенко взагалі по кримських горах лазив, коли "суверенітет втрачався", "зазіхання на незалежність були"... Гнать їх треба всіх! Нових треба лідерів опозиції! Зовсім нових!
avatar
4
Юля повинна була бути президентом, голоси виборців фальсіфіковано, і всеж 45% виборців України підтримали її як то офіційно. Тепер про Костенка, хто він ІУДА що продав Вячеслава Чорновіла, Ганьба...
Обласної УНП нема, її не чути, ВОНА ПРОДАЛАСЯ...
avatar
5
Цікаво, що особливо обурюються УНП ті, хто останні 20 років або не злазив з власної "печі", або перебігав з однієї патріотичної партії в іншу - ще більш патріотичну і національну, яка не вдовзі безславно померла або ще помре.
Ось і накіпило у них дуже великих у помислах, а не ділах, патрітів бажання щоб УНП теж накрилася, тоді і їм , мабуть, буде легше на душі.
По принципу: усі погані, а я, улюблений(а), трохи кращий.
avatar