реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Другий етап з'їзду УНП -- без чернігівців

Жоден делегат від Чернігівщини не брав участі в другому етапі з'їзду Української народної партії, що пройшов сьогодні в Києві. Нагадаємо, що УНП вирішила об'єднатися з НРУ в одну партію "Рух". Головою партії було обрано Василя Куйбіду, одним з заступників -- Івана Зайця. А багаторічний голова УНП Юрій Костенко через хворобу відмовився від керівних посад. Тож теперішнє реанімування УНП може виглядати щонайменше дивним.

Інформагенції повідомили про обрання головою УНП Олександра Клименка -- донецького підприємця, члена УНП з 2004 року, народного депутата 6-го скликання, який у 2004 році очолював штаб В.Ющенка на Донеччині. Повідомляється, що Олександр Клименко наголосив на з'їзді після його обрання таємним голосуванням про наміри УНП бути суб'єктом усіх подальших об'єднавчих процесах в правому спектрі політичних сил та брати участь усіх виборах, зокрема висувати кандидата на президентських виборах.

Довголітній голова обласної організації УНП, колишній перший заступник голови секретаріату УНП Володимир Ступак, як і всі чернігівці, не брав участі в цьому зібранні, вважаючи що він може бути шкідливим для об'єднання правих українських сил. Коментар щодо ситуації він пообіцяв надати сайту "Сіверщина" ближчим часом.







Теги:УНП, Рух, опозиція, спецоперація ФСБ, Володимир Ступак


Читайте також



Коментарі (0)
avatar