реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

Унітаз для Богатирьової

У той час, як державні лікарні тріщать по швах, як влада вимагає закриття сотень лікарень, МОЗ замовляє унітаз за 4000 гривень. Чудо сантехніки з мікроліфтом встановили для міністра охорони здоров'я Раїси Богатирьової

Про це йдеться в програмі «Грошi» на 1 +1, передає сайт «Крим.Коментарі».

З приходом Богатирьової в крісло міністра гроші на ремонт адміністративної будівлі МОЗу виділяються щороку. У 2011 році на ремонт виділили майже 2 мільйони, але цих грошей виявилося мало - в 2012 році додали ще 400 тис. з бюджету.

Кабінет минулого керівника МОЗу Богатирьової здався маленьким - їй відвели ціле крило будівлі на першому поверсі. В її кабінет тепер веде окремий вхід з персональним пунктом охорони, мармурові сходи, килимові доріжки, венеціанська штукатурка, дубові двері, елітний кахель - антураж п'ятизіркового готелю. Унітаз міністра коштує близько 4 тисяч гривень, рукомийник - 2 тисячі

Медична реформа йде успішно!



Теги:бюджет, Моз, Богатирьова, медична реформа


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
я так понимаю, что Богатырева плугом, о котором она раньше говорила, тащит государственные деньги! а еще хватает наглости упрекать в пустой болтовне коммунистов, которые требуют отмены медицинской реформы! нужно не только реформу отменить, а и министра посадить за превышение должностных полномочий, а еще лучше поступить, как в Китае, чтобы другим неповадно было!
avatar
2
А ще краще -- посадити комуністів, які голосують за гроші партії регіонів!
avatar
3
Пане Василю, для чого бути голословним? Я, наприклад, в ЗМІ бачив про те, що коммуняки добиваются відміни медичної реформи, і вже в Раді ухвалили мораторій на закриття лікарень! Якщо ж Ви володієте інформацією про те скільки й за що їм заплатили регіонали, поділіться, будь ласка, зі спільнотою!
avatar