реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Український сержант стає загрозою для окупанта

На базі 1-ї окремої гвардійської танкової бригади оперативного командування «Північ», що в селищі Гончарівське на Чернігівщині, проходять навчально-методичні збори з головними сержантами окремих підрозділів та частин цього органу військового управління.

Близько 200 військовослужбовців-контрактників вдосконалюють свої теоретичні знання та практичні навички з різних предметів бойової підготовки, а також тренуються керувати підлеглими. Про це повідомив регіональний медіа- центр міністерства оборони.

За словами керівника зборів командувача військ оперативного командування «Північ» генерал-майора Олександра Локоти, саме від якісної підготовки сержантського складу оперативного командування та взірцевого виконання ними службових обов’язків і наказів командирів залежить боєздатність підрозділів і частин в умовах сьогодення.

— Сержант повинен впевнено діяти під час смертельної небезпеки, а також навчити ввірений йому особовий склад, щоб уникнути втрат на полі бою, — зазначає командувач.
Навчальні місця організували як у танковій бригаді, так і на військовому полігоні.

Офіцери-організатори заходу розповідають, що головний акцент цього разу зроблений на практичній складовій. Відтак близько двох третин навчального часу відведено заняттям у полі, де сержанти та старшини поглиблюють власні знання, методичні та практичні навички, відточені під час перебування у районі АТО.



Теги:підготовка сержантів, ЗСУ, Гончарівське, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar