реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Українофоб Калєсніченка бив ногами Олега Медуницю

Весело у парламенті: коли Олександра Кужель побачила, як регіонал голосує другою карткою, тобто карткою іншого депутата, опозиція заблокувала трибуну.

Бійка була дуже жорстокою. Коли депутат від "Батьківщини" Олег Медуниця впав біля трибуни, регіонали, в тому числі Вадим Колесніченко та Олександр Онищенко, штовхали його ногами і не давали встати. Деякі депутати так душили один одного, що їх обличчя ставали багряними. Повідомляє кореспондент "Української правди".

На питання журналістів до Колесніченка, навіщо він бив людину ногами, регіонал театрально відповів "Ужас, ужас, я переживаю", і побіг сходами.

Олег Медуниця працював начальником управління преси та інформації, коли головою Чернігівської обласної адміністрації працював Микола Лаврик. Обраний народним депутатом у Сумах.

Нещодавно Олег Медуниця привітав газету "Сіверщина" з її 20-річчям. А в парламенті примірник газети йому вручив голова редакційної ради "Сіверщини" Петро Антоненко
.



Теги:Колесниченко, українофобія, Олег Медуниця, Верховна Рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Колесниченко иудей с.... все фотографии в обществее равинов - еврейский фашист. Смешная тема с ГГуским языком - это просто иудейская пропаганда на раскол страны. Пусть мусор этот идуейский у раввинов ...
avatar