реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Українці згадували лопату Азарова

Найчастіше українці згадують різницю між бідними та олігархами, соціальні ініціативи уряду та прізвища чиновників, які, на думку громадян, є відповідальними за нинішні соціальні показники України.
Про це свідчать результати публічної акції «Скажи владі правду!», яку провів Національний форум профспілок України.

Під час акції люди мали можливість залишити повідомлення на символічній «Стіні правди». Отже, найчастіше люди згадували Пенсійну реформу, відсутність належної соціальної підтримки, діяльність віце-прем’єра – міністра з питань соціальної політики Сергія Тігіпка, «лопату Азарова», а також президента та олігархів, які асоціюються з ним.

Крім того, під час акції люди залишали вітальні слова на адресу «українського народу», «1 травня», «української нації», «трудящих усього світу» та своїх міст. І жодного вітання – на адресу політиків або роботодавців.

«Ця акція є індикатором громадських настроїв, і ми вважаємо, що влада має почути думку власних громадян. Краще можновладці почують правду у такий спосіб та зроблять висновки, ніж доведуть ситуацію до справжніх протестів», - зазначив голова НФПУ Мирослав Якібчук.
Він підкреслив, що акція пройшла у десятках міст України, і в ній брали участь тисячі громадян, незалежно від місця їхнього проживання.

«На жаль, нашу ініціативу не підтримали представники інших профспілок. Вони розбрелися по політичних майданах – хто на підтримку Януковича, хто – в лавах опозиції», - зазначив голова НФПУ.

Акція «Скажи владі правду!» проводиться НФПУ щорічно до 1 травня, Дня солідарності трудящих.







Теги:стіна правди, Азаров, профспілки, 1 травня


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
«Ця акція є індикатором громадських настроїв..."

- А то она - власть - не знает наши настроения!

Акція «Скажи владі правду!» - очередной пиар НПФУ, имитация бурной деятельности НПФУ, а на самом деле она выпускает пар из народа - тем самым поддерживая власть
.
На жаль, нашу ініціативу не підтримали представники інших профспілок.

И тут нет солидарности! Что за страна такая - все хотят быть гетманами.

avatar