реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Українці тепер із закордонними паспортами

30 липня 2010 Консорціум ЄДАПС відвантажив на адресу МВС 3511 закордонних паспортів. Всього з початку року МВС поставлено 466877 паспортів громадян України для виїзду за кордон. Про це ІА «НАШ ПРОДУКТ» повідомив заступник гендиректора Консорціуму ЄДАПС Олександр Драніков.

Як повідомляла прес-служба Консорціуму, « ЄДАПС» відновив з 9 квітня виробництво закордонних паспортів після того, як МВС підписало і передало новий генеральний контракт з Консорціумом, а Кабінет Міністрів постановою 295 відновив дію технічного опису і зразка бланка закордонного паспорта з полікарбонатною сторінкою, затвердженого ще 26 червня 2007 постановою Кабінету Міністрів №858.

Раніше, 13 квітня, на прес-конференції в Інформаційному агентстві «Наш Продукт», Олександр Драніков заявив, що Консорціум ЄДАПС у самі короткі терміни відвантажить на адресу МВС України закордонні паспорти для громадян за заявками, які скупчилися в попередній період.

Фактично ще 23 квітня Консорціум ЄДАПС повністю усунув чергу за документами. На сьогоднішній день Консорціум повністю виконав свої зобов'язання перед державою та громадянами України, - прокоментував тоді Олександр Драніков.

«Наш Продукт»




Теги:Паспорт, мвс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar