реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

У «Сіверщини» новий головний редактор та приміщення

Редактора газети «Сіверщина» Василя Чепурного перевели на формат роботи 1 година на тиждень. Про це 17 вересня оголосила директор ТОВ РВЦ «Сіверщина» Ірина Браженко на зборах колективів редакцій газет «Сіверщина» та «Біла хата».

Відповідне рішення було ухвалене 9 вересня на зборах ТОВ РВЦ «Сіверщина».

Фактично таким чином Чепурного усунули від керування газетою.

Крім того, згідно цього рішення вводиться нова посада так званого головного редактора, який буде наглядати одразу за двома газетами «Сіверщина» та «Біла хата».

За інформацією джерела ПіК, цим головним редактором став керівник іншого видання, донедавна конкурента «Сіверщини» - редактор газети «Чернігівщина» Олександр Супрунюк.

Змінила «Сіверщина» і місце розташування редакції. З приміщення обласної організації товариства «Просвіта» перебралася до трьох кімнаток у видавничому комплексі «Деснянська правда»

Хто ж усував Чепурного з посади.

Для розуміння ситуації назвемо склад цього ТОВ РВЦ «Сіверщина», яке приймало рішення. Тож крім самого Чепурного до складу РВЦ входять:

Володимир Лобосок , депутат Чернігівської обласної ради, обраний по мажоритарному округу від партії ПРП, яку донедавна очолював Віктор Лазар.

Сергій Масленіков - депутат Чернігівської міської ради, який зайшов по списку «Батьківщини», а зараз входить до складу групи «Рідне місто».

Сергій Самсоненко, директор підприємства «Вімал», яке, як відомо, очолює депутат-ударівець Віктор Лазар

Ще одного члена РВК ідентифікувати поки не вдалося, по чуткам це людина народного депутат від УДАРУ Сергія Аверченка.

Додамо, що за інформацією ПіК саме Аверченко і Лазар стоять за усуненням Чепурного з посади. Хоча сам нардеп Сергій Аверченко заявив ПіК, що він не може бути до цього причетний, бо він всього лише «рядовий член» товариства «Просвіта»




Теги:Сіверщина, Віктор Лазар, Василь Чепурний, рейдерство, Сергій Аверченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar