реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

У Шостці на Сумщині спалено храм і людину

Пожежа сталася ще 25 травня, але фактично про факт пожежі приховується -- про неї вдалося дізнатися "Сіверщині" з приватних джерел. Ці джерела і вивели на настоятеля храму отця Володимира Скибу.

Він і повідомив, що пожежею знищені дорогі ікони і раритетні видання. Однак більше за все священнослужитель хвилюється, что на пожежі постраждала людина. Він просить надати матеріальну допомогу на лікування (контактный тел. 098-34-31-931).

Храм Святої Трійці Української православної церкви Київського патріархату загорівся о другій годині ночі. Послушника, який був усередині, просто таки хотіли спалити, адже зловмисники підперли двері знадвору. Зараз він знаходиться у реанімації з обпаленим горлом і 50 відсотками шкіри. Спати може тільки сидячи...

Нагадаємо: в минулому році в Шостці згоріла дерев'яна Свято-Покровська церква УПЦ КП. Виконавцем підпалу був колишній священник УПЦ Московського Патріархату.




Теги:московський патріархат, підпал, Сумська область, шостка, УПЦ КП


Читайте також



Коментарі (6)
avatar
1
А чому мовчить офіціоз Київського патріархату? Чому мовчить єпископ сумський Мефодій?
avatar
2
Тому, що чепурний краще за органів знає хто, де і що спалив(((
avatar
3
Авжеж
avatar
4
Дякую пане Василь, що висвітлюєте ті події які бояться розповідати інши залякані владою Януковича ЗМІ. А про цю подію, то бракує вже слів коментувати, а залишилося лише бажання взяти в руки зброю, та відстоювати свою свободу за допомогою кулеметів.
avatar
5
А різноманітним "сержам" та "сергіям" з маленької літери, рекомендую прочитати книгу "Акурайку" В. Чепурний. Там знайдете багато відповідей на свої запитання.
avatar
6
Пан Василь висвітлює лише свої острахи, хоча іми краще поділитися з психіатрами!!!
avatar