реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Севастополі --дві політичні акції

Дві акції у Севастополі є полярно протилежними : перша -- роздача синьо-жовтих стрічок і хода партії "Русский блок". Одна -- за Україну, друга -- за Росію.
За даними організаторів акції "За Україну!" в Севастополі роздали 500 синьо-жовтих стрічок. У масштабах українських міст це не багато, але як для Севастополя кількість значна. Під час акції, всупереч побоюванням організаторів, не було ні інцидентів, ні зіткнень, ні провокацій.

Друга акція до Дня міста - щорічна хода центром Севастополя 12 червня в День Росії. Як повідомляють організатори цієї акції, вже готовий величезний 30-метровий прапор Росії.

За сценарієм його мають пронести в суботу центральними вулицями міста у супроводі кінних козаків та членів російських громадських та політичних організацій Севастополя. Головне гасло - "Союз із Росією назавжди!"

Саме ця акція і викликала конфлікт серед місцевих політиків. Керівництво міста, а це все регіонали, намагається заблокувати проведення акції. Ошелешені його організатори раптово оцінили Ющенка:" Навіть за Ющенка такого не убло. Ми щороку проводили свою ходу".

Проросійські партії Севастополя, які, фактично, не мають влади в місті, прагнуть гучно про себе нагадати. Своєю чергою, Партія регіонів хоча й не дуже афішує свої відносини із Росією, але й не хоче мати гучних конкурентів з "Російського блоку", які, за рахунок піар-акції, намагаються відтягнути собі голоси -- вважає кореспондент Бі-Бі-Сі.

А самих городян більше порадувала перемога місцевої футбольної команди над командою "Львів".




Теги:Сепаратизм, Русский блок, пр, севастополь, За Україну!, Крим


Читайте також



Коментарі (0)
avatar