реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

У Прилуцькому окрузі вийшла фальшива газета під маркою Блоку Порошенка

Коли здають нерви і нема порядності, то кандидати, які пройшли за Кучми до влади, і тепер думають виїхати на брехні. Так і в Прилуцькому, Козелецькому та Бобровицькому районах з'явилась газета, дуже схожа на партійну газету Блоку Петра Порошенка, у якій повідомляється про начебто зняття кандидатури кандидата від цієї політичної сили Олега Дмитренка. Прес- служба Блоку Петра Порошенка оперативно взяла коментарі у знаних в Україні людей.

"Юрій ЛУЦЕНКО:
Сьогодні мені показали одну брудну «газетьонку». Я звик до підлостей і провокацій вчорашніх «янучарів», але це вже переходить всі межі! В газетьонці обливають брудом нашого кандидата по 210 виборчому округу – Дмитренка Олега Миколайовича. І при цьому відкрито і нахабно брешуть, натякаючи на те, що, мовляв, Дмитренко співпрацював з режимом Януковича! Абсурд! Вони розповсюджують брехні про людину, яку підтримує на виборах Блок Петра Порошенка, якому довіряє особисто сам Президент. Тож сьогодні, як і вчора, й позавчора, я запевняю виборців Прилучини, Козелецького та Бобровицького районів, що також довіряю Олег Дмитренку, який пройшов горнила диктатури Януковича, його сільгосппідприємство «Батьківщина» вистояло і перемогло рейдерську атаку синів Януковища, будучи чесною людиною і депутатом обласної ради, ніколи не забруднювався зв’язками з Партією регіонів, та проянуковицькими фракціями на відміну від його конкурентів по округу – Миколи Рудьковського та Олега Авер’янова!

Ольга БОГОМОЛЕЦЬ:
Я давно знаю Олега Дмитренка як людину, яка вболіває душею за стан справ у вітчизняній медицині. І не тільки вболіває, а й допомагає лікувальним закладам Чернігівщини обладнанням, організовує в лікарнях та медлабораторіях заміну старого опалювального обладнання на нове – сучасне та енергозберігаюче. Вважаю, що голос Олега Дмитренка є просто необхідним серед голосів майбутнього складу українського парламенту, які буде віддано нарешті (щиро в це вірю!) за закон про страхову медицину. Без нього галузь просто задихається! Крім цього, я, вражена рівнем брехень, які розповсюджують про кандидата Дмитренка команди його конкурентів на окрузі, заявляю, що Олег Миколайович Дмитренко з першого дня стояв поруч зі мною на Майдані Гідності, надаючи допомогу у поваленні режиму Януковича!

Микола ТОМЕНКО:
Як мені стало відомо, недобиті Майданом корупціонери та вірні служаки режиму Януковича активно взялися «працювати» у виборчому окрузі №210. Переглянувши наклепницьку газетку, яку вони розповсюджують серед виборців округу, я, маючи доволі досвідчене око, можу сказати, що бачу тут руку команди Рудьковського (ця одіозна фігура висунулась кандидатом в депутати в цьому ж 210 окрузі). Я певен, що, дізнавшись про зростання і без того високого рейтингу Олега Дмитренка, колишні прислужники регіоналів – Рудьковський та Авер’янов – не довго думали, що робити. Їхні методи відомі – брехні, наклепи, провокації. Але, думаю, виборці звикли до цього і навряд чи повірять їм. Не повірять, бо занадто вже головні конкуренти Дмитренка «замазані» вірною службою Януковичу і його банді".



Теги:Олег Дмитренко, Прилуки, Микола Томенко, Юрій Луценко, Микола Рудьковський, округ 210


Читайте також



Коментарі (0)
avatar