реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Голову Прилуцької райради посадили під нічний домашній арешт

Новозаводський районний суд Чернігова обрав запобіжний захід голові Прилуцької райради Олегу Дмитренку. Він з 23 до 6 години перебуватиме під нічним домашнім арештом.

Таке рішення суддя Світлана Ченцова оголосила 23 липня. Про це повідомляє "Суспільне"

Напередодні на засіданні прокурор Олександр Довгошей просив підозрюваному найбільш сувору міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Мотивував це тим, що Олег Дмитренко, залишаючись на волі, може впливати на свідків, перешкоджати слідству та знищувати докази.

Захисники Дмитренка у відповідь повідомили, що всі документи, які слідство вважає за докази – перебувають у прокуратурі, тому знищувати Дмитренку нічого.

Сам Олег Дмитренко у коментарі Суспільному повідомив, що таке рішення не обмежує його свободи, однак буде оскаржувати його в апеляції.

«По великому рахунку, це мої права не обмежує. Я рішенням суду не скажу, що задоволений, я повністю не визнаю своєї вини. Я вважаю, що підозра була сфальшована».
Він вважає всю справу загалом політично вмотивованою через його конфлікт з нардепом Павлом Халімоном довкола дослідного господарства «Івківці».

Нагадаємо, 20 липня голові Прилуцької райради повідомили про підозру через невиконання ухвали суду. Справа восьмирічної давнини стосується понад 3,5 мільйонів доларів боргу перед компанією «Нібулон». Гроші їй мала повернути фірма «Насіння-агрохім», яку раніше очолював Дмитренко.

Зі слів прокурора, до відповідальності притягають саме Дмитренка. Оскільки він був директором компанії на той час, і саме його дії завдали шкоди.



Теги:Павло Халімон, Прилуки, Срібне, Олег Дмитренко, Новозаводський суд


Читайте також



Коментарі (0)
avatar