реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

У Новгород-Сіверському відключили газ у будинках. Подарунок до 1 травня?

Місцеве керівництво газового господарства, попираючи норми елементарного людського проживання членів міської громади, почало пришвидшеними темпами відключати газопостачання у багатоповерхові будинки. Вони назвали причиною таких дій нестворення у будинках відповідних форм об'єднань квартиронаймачів, про що, мовляв, служба райгазу повідомляла у розклеєних оголошеннях, а виконавчий комітет Новгород-Сіверської міської ради через газету інформував про такі наміри мешканців квартир.
І хоча з повідомлення міської ради стає зрозумілим, що таку авантюру планували привести у дію з 15 жовтня 2011 року, газові магнати побігли уперед возу, нанесши удар раптовим відключенням по людській психіки і до того знесиленій від підвищення цін!
Районна рада УНП прийшла до висновку, що такі заходи з насильницького зганяння людей до об'єднань є незаконним, не говорячи вже про саму практику відключення газової труби.
Цього ж дня Б. Домоцький мав зустріч з заступником голови райдержадміністрації Олександром Могильним та домовився про зустріч з головою виконавчої влади району В'ячеславом Кауфманом.
Під час перемовин з О.Могильним, депутат від УНП поінформував представника влади про обурення людей з різних вулиць міста (більше десятка будинків) на самоуправство газової контори. Він закликав владу району поставити на місце керівництво газового господарства у зв'язку з порушенням багатьох правових норм щодо забезпечення безперебійного постачання газу до помешкань.

Прес-служба Чернігівської обласної організації УНП





Коментарі (0)
avatar