реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

У магазині "Союз" виявлено прострочені товари

Молодіжне крило партії "Зелена Планета" почало нову молодіжну акцію «Скажи "НІ!" неякісним продуктам!».
Першим містом, що приєдналося до нашої акції став Чернігів. Так була проведена перевірка провідних супермаркетів міста. В ході акції наших активістів було виявлено ряд зауважень. Але почати хотілося б, виділивши неадекватну поведінку керівництва супермаркету «СОЮЗ» за адресою пр. Перемоги 67. Після прохання прибрати з прилавка прострочену продукцію, ми отримали жорстку відповідь, що це не наша справа, а активістів звинуватили в крадіжці. На прохання викликати міліцію для з'ясування ситуацій, хто у кого, що поцупив, і звідки взялися такі висновки, співробітники супермаркету пішли на відмову від вигаданих звинувачень.

Після тривалих дебатів підсумком яких стало,зникнення простроченої продукції і запис у книзі скарг, спливли факти, про не перший випадок продажу простроченої продукції покупцям даної мережі. Свідками агресії співробітників супермаркету стали покупці, що підтримали нас, виступивши в нашу підтримку.

Хотілося б вірити, що керівництво мережі зробить висновки і прострочена продукція на прилавках стане винятком, а не правилом.

Перевірку так само пройшли супермаркети "Сільпо", "Екомаркет", "АТБ", "Квартал". Варто звернути увагу, що до даних супермаркетів так само були не великі зауваження, однак після спілкування з адміністрацією всі спірні моменти були вирішені на користь покупця. За що їм наше споживацьке спасибі.

Дана акція буде продовжена і в інших містах України. Всіх не байдужих до проблеми неякісних продуктів закликаємо підтримати нас аналогічними акціям. Лише разом ми сила.

Прес служба молодіжного крила партії «Зелена Планета»



Теги:прострочені продукти, Права споживачів, союз


Читайте також



Коментарі (0)
avatar