реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

У Корюківці забороняють "Сіверщину"

Номер газети "Сіверщина" неможливо придбати в кіосках Корюківки -- вони обидва не продавали наше видання. Адже у номері -- критична стаття про нового-старого голову районної державної адміністрації Олександра Довгаля.

Нагадаємо, що після публікації в "Деснянській правді" О.Довгаля йому у "Сіверщині" відповів голова Корюківської РДА у 2005 -- 2008 роках Борис Мелашенко. В статті йшлося і про продаж Довгалем лісів та й навіть ...доріг, про кадрову політику нинішньої влади, яка за кілька місяців до пенсії призначає на посаду, натомість молоді кадри -- за бортом влади. Б.Мелашенко наводить цифри знищення економіки району, з якими тісно пов"язана діяльність О.Довгаля та номери його розпоряджень, що були відмінені судом.

У Корюківці стаття із "Сіверщини" розмножується на ксероксах. Проте найкращий спосіб отримувати об"єктивну інформацію -- передплатити "Сіверщину". Незважаючи на потуги влади заборонити неугодне видання.




Теги:Довгаль, Мелашенко, свобода слова, Сіверщина, Кадри, Корюківка


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
начальник чернігівської пошти Тимощук продовжує лінію своїх попередників на знищення Сіверщини. Може, він за гроші ФСБ працює?
avatar
2
У Корюківці Мелашенко майже не працював. Його бачили хіба що на святах, а ще нічого не робив. Він весь час жив у Ніжині, та ще з району вивіз ліс і побудував особняк у Ніжині. А взагалі , як і Довгаль, хапуга і бабник.
,
avatar