реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

У Чернігові згас Вічний вогонь

Сталося це не ідеологічних причин, а з відверто меркантильних: компанія «Чернігівгаззбут» заявила, що управління житлово-комунального господарства міської ради створило борг за постачання газу до цього символу Великої вітчизняної війни.

Щоправда, у прес-службі компанії повідомили, що борг все ж таки погашено, але повторне підключення коштує певні гроші, а з міського управління ніхто з цього приводу не звертався.

Проте начальник управління житлово-комунального господарства Геннадій Луценко заявив, що припинення постачання газу до Вічного вогню сталося неправомірно і хоча повторне підключення коштує всього 100 гривень, але тут справа принципу – чому місто має платити, якщо відключення неправомірне? Начальник управління не визнає також і боргів, а вважає, що спровокувати відключення могла установка лічильників – досі газ у Вічному вогні спалювався безконтрольно.

Громадські ж активісти заявляють, що спалювання газу там взагалі недоречне – адже при потребі його економії, щорічно згорає не менше 62 тисяч кубів природного газу, що обходиться міському бюджету у копійчину.Голос України



Теги:ЖКГ, Вічний вогонь, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar