реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

У Чернігові проведено семінар-нараду депутатів місцевих рад і селищних, сільських голів від УНП. ФОТО

20 лютого 2011 року у Чернігові проведено семінар-нараду депутатів місцевих рад і селищних, сільських голів від Української народної партії за участю народного депутата України, голови партії Юрія Костенка.
Багаторічний досвідчений парламентар наголосив, що хронічні проблеми, з якими щодня приходиться стикатися місцевим радам і усім простим українцям, мають коріння з часів становлення української державності початку 90-х років минулого століття. Саме тоді українські патріоти не спромоглися усунути від влади партійно-радянську номенклатуру і їй вдалося провести т.з. «ринкові реформи» виключно у власних інтересах. Особливо від таких «номенклатурних» реформ постраждав дрібний і середній український виробник та село. Тож УНП була і залишається правою партією, яка повинна захищати і відстоювати інтереси українського виробника і села.
Заступник голови Чернігівської обласної організації УНП Сергій Соломаха виступив на тему: «Політичний портрет Чернігівщини після місцевих виборів 2010 року». Він підкреслив, що насправді на останніх місцевих виборах на Чернігівщині перемогла не Партія регіонів, а т.з. місцева «партія влади», яка вкотре, для утримання на своїх посадах, поміняла партійні квітки на більш «вигідні». Отже, не варто сподіватись, що ця стара номенклатура буде відстоювати інтереси виборців, а не власні.
Голова обласної організації УНП Володимир Ступак дав низку порад з питань організації роботи депутатів місцевих рад: застосування норм права, ролі постійних комісій, підготовки питань на сесію, роботи з виборцями, про звіти депутатів, важели депутата у захисті інтересів виборців тощо.
На семінарі виступив і відповів на питання запрошений фахівець з органів виконавчої влади – завідувач сектором по зв’язкам з громадськістю головного управління земельних ресурсів Чернігівської області Ігор Пузан. Він висвітлив питання застосування законодавства щодо земельних питань в діяльності депутатів місцевих рад та сільських, селищних голів.
Учасники семінару обговорили форми і методи роботи щодо захисту прав і свобод виборців у сучасній ситуації, яка постійно погіршується.
Народний депутат України, голова УНП Юрій Костенко та однопартійці щиро поздоровили з днем народження депутата Менської районної ради Сергія Костючка.

Прес-служба Чернігівської обласної організації Української Народної партії










Коментарі (0)
avatar