реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

У Чернігові проведено міську об’єднавчу конференцію Руху

25 червня 2013 року чернігівські міські організації Української народної партії та Народного руху України провели об’єднавчу конференцію.
Представник чернігівського об’єднавчого комітету Володимир Ступак поінформував делегатів про рішення з’їздів УНП і НРУ та процес об’єднання рівноправних партнерів, що сповідують спільні ідеологічні цінності у єдину політичну силу в Україні та області. Він із задоволенням відмітив на Чернігівщині динамічну перереєстрацію членів партій до об’єднаного Руху.

Володимир Ступак повідомив, що Рух вже підписав договори про партнерство з Українською республіканською партією та Конгресом українських націоналістів. Отже, впевнено розпочався процес гуртування прихильників правої і правоцентристської ідеології у єдину, юридично оформлену, політичну силу. Саме цей правовий демократичний шлях є єдиним можливим для перспективного поступу України. Він відкриває нові можливості для консолідації всіх національно-демократичних сил та опозиції в цілому задля захисту національної держави, демократії, національних інтересів.

Делегати обговорили мету та завдання партії і міської організації в умовах погіршення внутріполітичної ситуації в країні, загострення суперечностей між владою та суспільством. Рухівці намітили конкретні політичні заходи щодо захисту прав і свобод громадян, суспільних та національних інтересів у Чернігові.

Прийнято рішення про створення чернігівської міської організації об’єднаного Руху. Її головою обрано Сергія Чернякова, заступниками – Олександра Даценка, Надію Галковську та Людмилу Івашко.



Прес-служба Чернігівської міської організації

Народного руху України (Української народної партії «РУХ»)
















Коментарі (0)
avatar