реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Тролейбусна лінія подорожчала майже в 4 рази

Управління капітального будівництва Чернігівської міськради 20 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Промінвестбуд Славутич» на будівництво тролейбусної контактної лінії по вул. 50 років ВЛКСМ за 9,19 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Згідно з техзавданням на вказаній вулиці повинні розібрати старі 86 опори, поставити 99 нових, прокласти 3,8 км контактної мережі, облаштувати зовнішнє освітлення, реконструювати світлофори і поставити один новий, також зробити нові зупинки громадського транспорту.

Поки що термін завершення будівництва призначений на кінець наступного року, однак за умови повного фінансування роботи можуть закінчити впродовж трьох місяців.

Фірму «Промінвестбуд Славутич» заснувала й очолює Ольга Савченко. Єдиний тендер, який за останні п’ять років вигравала фірма – реконструкція електромережі в гуртожитку за 1,11 млн грн. цього року.

Єдиним конкурентом фірми було ДП «Чернігівська мехколона» ПАТ «Київсільелектро» Найбільшим акціонером «Київсільелектро» з 18% є голова правління компанії Василь Іванчук. За останні п’ять років компанія та її дочірні фірми отримали державні підряди на суму понад 0,5 млрд грн.

У червні цього року місцеві ЗМІ повідомляли, що вартість будівництва тролейбусної лінії може бути завищеною. Оскільки лінія на одній половині вулиці вже прокладена, а на іншій половині вже встановлені стовпи для її облаштування. При цьому на роботи саме по прокладанню лінії планували виділили 3,11 млн грн., натомість тролейбусна лінія «з нуля» такої ж протяжності по вул. Незалежності три роки тому обійшлася в 2,5 млн. грн.

Наші гроші



Теги:тендери, тролейбусна лінія, міська рада, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar