реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Трагедія на Кубані і юродство влади (доповнено)

Могутня повінь стала причиною затоплення цілого міста на Кубані -- Кримська. Але про цю трагедію влада РФ і офіційні ЗМІ говорять неохоче.

Набагато більше уваги приділяють аварії в Україні, де загинули 14 російських паломників. Але з аварією все зрозуміло, а ось із затопленням цілого міста і кількох сіл -- багато питань.

Так, після появи в мережі "В контакте" блогу однієї з місцевих жительок, де говорилося про рішення комісії скинути воду з водосховища, що й стало причиною трагедії, блог був негайно видалений. Що ще раз підтверджує -- "В контакте" контролюється ФСБ Росії.

Повінь накрила місто вночі -- люди були зовсім не попереджені і тому затонули за офіційними даними 150 жителів, а за неофіційними --біля 700
.
По сообщению наших товарищей с места трагедии на Кубани, на 16:00 Мск, в Крымске и соседних городах и сёлах, уже подтверждена гибель более 1500 человек и пропавших без вести ещё около 5000!!! человек.

Люди, глядя на выпуски федеральных говноСМИ, уже начинают постепенно звереть от чудовищной лжи. Все морги переполнены, тела свозят в соседние города, но из-за перебоев со светом всё это приносит мало толку. В сам Крымск нагнали солдат, которые ничего не делают из-за полного бардака.
Уже имеются материальные доказательства одновременного сброса води из нескольких водозаборов. Халуи просто спасали «нужные» объекты хозяина.

Все чиновники Крымска и Геленджика, прекрасно знали о готовящемся сбросе и эвакуировали семьи за 40 минут до прихода волны.

Мы будем держать в курсе событий.

dymovskiy.name






Теги:в Контакте, Кримськ, Повінь, Кубань


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Авжеж, "блоХи" - найнадійніше джерело, а видалення в "поц-мережах" якоїсь писульки - не інакше, як криваві щупальця ФСБ biggrin
Відкрив я Google Earth, знайшов усі названі три затоплені міста і 4 села, переглянув їх розташування, рель'єф. І раджу це іншим робити, перш ніж "нагоняти хвилю" по закоулках інтернетів та у всяких "поц-мережах".
avatar