реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Торговці марихуаною затримані на пляжі

Згідно з планом оперативно-профілактичного відпрацювання розважальних закладів та місць масового відпочинку громадян в ході проведення оперативно-розшукових заходів та проведення оперативної закупівлі наркотичного засобу, співробітниками Городнянської міліції в селі Куничі на пляжі озера Вигори було затримано 30-річного мешканця цього ж села та 31-річного громадянина Російської Федерації, який проживає в Україні за посвідкою на постійне проживання.

«Горе-бариги» вирішили підзаробити, не придумавши нічого кращого, як торгувати марихуаною серед відпочиваючих на пляжі озера «Вигори». Хлопці пропонували відпочиваючим молодим людям придбати у них «чудо-зілля» аби їх відпочинок був більш цікавіший та веселий.

Але цьому бізнесу не судилося довго проіснувати. На отриману інформацію миттєво відреагували правоохоронці. Наразі вилучена речовина направлена на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Чернігівській області.

Хлопців затримано, проти них порушена кримінальна справа, за якою їм «світить» позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна. Розслідування триває.

ВЗГ УМВС України в Чернігівській області




Теги:городня, марихуана, с.Куничі


Читайте також



Коментарі (0)
avatar