реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Тягнибоку та Мірошниченку заборонили в'їзд у США

Ахметівська газета "Сегодня" повідомила про рішення Державного департаменту США про небажаність перебування лідерів "Свободи" Олега Тягнибока та Ігоря Мірошниченка у США.

Єврейська Антидиффімаційна ліга ще у 2012 році критикувала держсекретаря Гіларі Клінтон за підтримку української опозиції, оскільки в неї входить і "Свобода". Та вона не зважала.

Після зміни держсекретаря єврейський Центр Візенталя включив Тягнибока і Мірошниченка у список головних антисемітів світу. І звернувся до Дж.Керрі, нинішнього держсекретаря, з проханням заявити про небажаність візиту в США лідерів "Свободи". Оскільки США керує проізральське лоббі, то таке рішення й було прийнято.

Мірошниченко заявив, що він жодного разу у США не був, а Тягнибок відвідував цю країну неодноразово.



Теги:антисемітизм, Україна - США, Центр Візенталя, свобода, Мірошниченко, Тягнибок


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
и не удивительно, фашизм во всем мире запрещен, а у нас фашисты в парламенте! главное, чтобы крупные капиталисты, которые привели к власти Свободу, не заигрались и не пустили все на самотек, а то мы из истории знаем, чем это может закончится!
avatar
2
у всьому світі нацизм і комунізм прирівняні. А щодо проєврейського лобі США -- це ще бабка надвоє гадала...
avatar
3
Комуністи гірші за фашистів, однак американські жиди про них мовчать, й не хочуть брати відповідальність за більшовицькі злочини, де головними організаорами й виконавцями були саме їхні одноплемінники. Тому й волають проти свободівців, які є єдиною опозицією фашистському донецькому режиму на сьогодні.
avatar
5
Николай, это Вы о чем? о какой "оппозиции"? ведь ни для кого не секрет, что Свободу к власти привели крупные капиталисты, приближенные к власти! и вся их "борьба" это всего лишь очередная политическая игра, рассчитанная на укрепление позиций ПР!
avatar
4
20 июня Сенат Польши принял заявление по поводу 70-летия Волынской трагедии, в которой трагические события 1943-го года названы "этнической чисткой с признаками геноцида". Кроме всего прочего в заявлении указано, что "9 февраля 1943 нападением отрядов УПА на Волынское село Паросля началась грубая акция физического уничтожения поляков, которая проводилась бандеровской фракцией Организации украинских националистов и Украинской повстанческой армией". А свободовцы, если мне не изменяет память, являются их последователями!
avatar