реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Типове явище: суддя відпустив злочинця за 30 тисяч

Суддя одного з районних судів області отримав хабар у розмірі 30 тисяч гривень.

Прокуратура області проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом одержання неправомірної вигоди. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

Суддю викрито працівниками УСБУ в Чернігівській області під час отримання коштів, які він вимагав у мешканця області за винесення неправосудного виправдувального вироку.
Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 368 КК України.

Крім того, відкрито кримінальне провадження за ч. 4. ст. 368 КК України за фактом передачі грошей судді адвокатом особи, у якої вимагали кошти. Адвоката затримано у порядку статті 208 КПК України.

Прокуратурою області проводяться слідчі дії щодо встановлення усіх обставин злочину. Хід досудового розслідування взято на особистий контроль прокурором області.



Теги:прокуратура Чернігівської області, Корупція, суд, хабар


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
это действительно типичное явление для нашей системы! поэтому и не удивительно, что власть и оппозиция не хотят поддержать коммунистов и перенять опыт у Китая по борьбе с коррупцией!
avatar
2
Влада -- це регіонали + комуністи. Як учора комуністи голосували за векселізацію економіки? Дружно. Як справжні вороги України вони звернулись до Польщі виступити проти ... України. Справжні московські служки -- безсовісні і лукаві!
avatar
3
В тому й справа, що явище типове, незалежно від кольору влади. 
 Судді брали, беруть і будуть брати, бо люди давали, дають і будуть давати, щоб не сісти за грати.
avatar
4
Василий, коммунисты реально оценивают ситуацию и исходя из этого голосуют за законопроекты. Видят какая ситуация в медицине и требует отмены медреформы.  Поэтому и закон о векселях приняли, чтобы не допустить гиперинфляции.
avatar