реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Досудове розслідування щодо голови Бобровицької РДА завершено

Слідчим відділом прокуратури Чернігівської області завершено досудове розслідування кримінального провадження за фактом отримання неправомірної вигоди головою Бобровицької райдержадміністрації.

Досудовим слідством встановлено, що посадовець отримав від приватного підприємця 45 тис грн за позитивне вирішення питання про зміну цільового використання земельної ділянки.

Обвинувальний акт за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) скеровано до суду для розгляду по суті.

Чиновнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Нині керівнику райдержадміністрації обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із визначенням розміру застави в сумі 80 тис. грн.

Нагадаємо, у середині серпня Президент України Петро Порошенко усунув голову Бобровицької РДА Миколу Супруна від виконання ним обов'язків.



Теги:прокуратура Чернігівської області, Бобровиця, Корупція, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar