реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

«Тіньовий» курс на фінал

26 жовтня чернігівский Театр тіней «Fireflies» отримав можливість представити Україну у фіналі талант-шоу «Mam Talent» в Польщі.

У прямому ефірі польского телеканалу TVN у боротьбі за любов глядачів та вихід до великого фіналу проекту, крім «Тіней», зійшлися представники жанрів ілюзії, повітряної акробатики, біт боксу, танцівники та вокалісти.

Для полуфіналу Театр тіней «Fireflies» приготував особливу постановку на вічну композицію Майкла Джексона «Earth song» про проблеми екології, ставлення людини до природи і планети Земля.

Журі проекту, у складі співачки Агнешки Чилінської, акторки Мавгожати Форемняк і хореографа Агустина Егурроли, одноголосно відмітило, що виступ «Fireflies» у півфіналі видався ще більш емоційним і технічно підготовленим, ніж на кастингу. Також вони підкреслили значимість теми, обраної театром для постановки.

Ведучі шоу Марчин Прокоп і Шимон Хововня не стали довго мучити учасників шоу в очікуванні результатів і після закінчення виступу останнього учасника оголосили трійку претендентів на попадання до фіналу проекту. Разом з «Fireflies» за перемогу у першому півфіналі і автоматичне потрапляння у фінал боролися 13-літній вокаліст Куба Анушевич та ілюзіоніст Томаш Кабіс. Останній став фіналістом 6 сезону «Mam Talent» за рішенням суддів, а ось Театр тіней «Fireflies» завоював більшість глядацьких голосів і одразу ж потрапив до великого фіналу, який відбудеться 30 листопада.

Інші фіналісти проекту стануть відомі за результатами наступних чотирьох півфіналів, а команда «Fireflies» вже починає роботу над новою захоплюючою постановкою, щоб у фіналі шоу здивувати глядача новими сторонами «тіньового» світу!

Відео виступу можна подивитись тут http://mamtalent.tvn.pl/wideo,1912,v/wystep-z-przeslaniem,953879.html



Теги:шоу, чернігівці, Україна - Польща, театр тіней


Читайте також



Коментарі (0)
avatar