реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Тероборона і земля

Чому досі не розглядають закон про територіальну оборону? Відповідь дуже проста - пакет законів про землю від "Слуг народу"!

Судячи з усьго - в планах організувати швидкий розпродаж землі з примусовим відчуженням власності селян-власників паїв та максимальна ліквідація фермерства. А ми усі розуміємо, що таке для Українця ота "земелька". І скільки крові на цій землі за неї пролито. Тож поки "Слуги" не спробують зірвати куш, на який націлилися, закону про тероборону не буде. І ясно чому.

Але вони наївні! Люди ж, які пройшли гарт війни та й просто ті, хто буде готовий захищати фізично свою землю нікуди ж з села не ділися! Наведу приклад з рідного райценту Рокитне біля мого батьківського села. Пару років тому туди колоною автівок заїхала банда рекетирів з Білої церкви і спробували обкласти даниною місцевих фермерів. Хлопці швидко організувалися і не менш швидко "розібралися" з зайдами. Спалені автівки досі, мабуть, стирчать серед полів (якщо їх вже не порізали й здали на металобрухт). А самі рекетири-невдахи дякували Богові, що їх відпустили живими (звісно, трохи повбивавши у дурні голови "науку", як це вміють сільські парубки). І я не уявляю, що там зроблять з тими, хто захоче відібрати у місцевих їхню землю!

Сергій КОТ



Теги:Сергій Кот, тероборона, продаж землі


Читайте також



Коментарі (0)
avatar