реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Темники" повертаються?

Заява прес- служби Чернігівського обласного штабу політичної партії «УДАР» Віталія Кличка

В ряді районних комунальних газет Чернігівщини - «Новини Придесення» (Козелець), «Промінь» (Щорс), «Життя Полісся» (Ріпки), «Трибуна хлібороба» (Талалаївка) тощо - опублікована інформація під одним і тим же заголовком «Сказано - зроблено!».

Мова в ній іде про начебто успіхи влади, яка виконує соціальні ініціативи Президента - виявляється, в нас і робочі місця створюються, і соціальні виплати ростуть, і тюнери до телевізорів видані. Оцінку цим похвальбам читачі вправі дати самі, на наступних виборах.

Але якраз, щоб збити з пантелику малоуважних виборців, анонімний автор поставив підпис «Віктор Кличко». Звісно, ніхто не має монополії на прізвище світової слави спортсменів, лідера політичної партії «УДАР». Але ж чому не підписатися відверто - скажімо, «управління внутрішньої політики обласної адміністрації» чи «управління у справах преси та інформації»? Для чого ховатися за прізвище видатного спортсмена і політика?

«Чинна влада та Партія регіонів мають підтримку серед населення» -- стверджує автор з обласної адміністрації, що побоявся поставити своє прізвище. Народна мудрість каже: «Не кажи «гоп», доки не перескочиш!». Вибори покажуть.

Але, схоже, зростаюча підтримка партії «УДАР» Віталія Кличка не дає спокою владі. Тож і вдається вона до підленьких прийомчиків з підміною прізвища.

Прес- служба Чернігівського обласного передвиборчого штабу партії «УДАР» Віталія Кличка
.

Чернігів Кличко



Теги:Темники, свобода слова, районні газети, Чернігів Кличко


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
перша інформаія від прес-служби Удару і така недолуга)))))) До речі, спокою владі не дають не зростаючі рейтингу, а роздерибанені Тарсовцем заводи у місті Чернігові, а ще - спроби депутатів від Удару Аверченка та Іванова лобіювати інтереси забудовників, що на дитячому майданчику хочуть будувати багатоповерхівку по проспекту миру... а ще дуже цікаво скільки грошей Удар платить нікчемам із Сіверщини...
avatar
2
"Читачу", а це не стряпав оті гадості під псевдо "Віктор Кличко"? Мо ти й сидиш в адміністрації?
avatar
3
Поливати брудом людей - особливого хисту не треба! А це підтверджує, що стаття зачепила за живе! Молодці "УДАРівці"! Так тримати!
avatar