реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Театр одного актора. А нам треба Президента!

Я розумію, що "спілкування з журналістами" жодного інформаційного голоду не задовольнить.

Це - спроба відвернути катастрофу. Після хамства зелених на адресу журналістів, після хамства прес-секретаря, після десятків провалів у внутрішній, зовнішній, економічний політиці і скрізь, за що вони не брались...
Після нашого спротиву капітулянтству, врешті.

Але - формат...
Формат "театру одного актора" (глибоко враженої людини, що не відповідає місцю, яке займає, навіть потенційно не відповідає...), з дуже слабкими текстами й примітивним рівнем подачі, розрахований вже лише на залізобетонний зелений електорат.

Так, зеленим - "зайде". Але - на дуже обмежений час: до видовищ завжди належить подати хліб. А хліба, Володя, твоя "команда" давати навіть не обіцяла.

Донецькі були тупими бандитами, але їх вистачило на три роки вдавати з себе респектабельних господ і напозичатись більше за наявні активи.

А дніпровські взагалі сіли грати без козирів, з ФБР на хвості, розраховуючи лише на прикуп з москви.
Янукович також на нього поклався в кінці 2013.

Але ж треба хоч трохи розуміти, що москва вважає принципово не за понятіям купувати хахляндію. За їх розумінням, ви й так їм належите. Тому, максимум - в борг.

Я писав у деяких документах, що право бути обраним треба лише здобувати. І чим вище посада - тим вище рівень ЗНО.

Володя, за моїми критеріями, тягне максимум на ФОПа, "дрібного баригу"... Максимум - на "пожарного інспектора", що ходить і розводить "на бензин" дрібний бізнес. Ну ніяк - на Президента великої країни.

Олександр СОСНИЦЬКИЙ



Теги:прес- марафон, 95 квартал, Олександр Сосницький, перемога Зеленського


Читайте також



Коментарі (0)
avatar