реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Татарський погляд на росіян не сподобався росіянам

Татарську газету попередили, щоб не паплюжила історію росіян

Головному редактору і засновнику газети "Звезда Поволжья" Рашиту Ахметову винесли попередження за публікацію статей "Росія очима татарина".
Про це повідомляє Lenta з посиланням на управління Роскомнагляду [федеральна служба моніторингу зв'язку та комунікацій - ІП] в республіці Татарстан.

Дві статті під заголовком "Росія очима татарина" були опубліковані 17 серпня та 6 вересня 2012 року. Автором статей є доктор технічних наук Закі Зайнуллін.

У статтях Зайнуллін розбирає проблеми Росії, пояснюючи, що саме татари можуть дати їм вірну оцінку: "Ми перший народ, завойований росіянами, і добре вас вивчили за 460 років!".

Він пояснює, що в Росії розвалені промисловість, сільське господарство, наука, армія і що в Росії ніколи не буде порядку, тому що "щоб був порядок, треба працювати, а народ розбещений, не хоче працювати, хоче халяви".

Одну з головних проблем Зайнуллін бачить у тому, що у росіян немає ніякої ідеології, крім прагнення до світового панування, і що
Росія з часів Івана Грозного жила захопленнями чужих земель.

Крім того, автор цитує першого президента Чеченської Республіки Ічкерія, який нібито заявив йому , що "будь-який росіянин, починаючи з останнього бомжа й закінчуючи великим академіком російським, в першу чергу великоросійський шовініст".

Закінчує статтю Зайнуллін міркуванням про те, що найбільша трагедія російського народу полягає в сексуальної незадоволеності російських жінок. Причина ж її полягає в тому, що "російський чоловік пив горілку вже близько 500 років".

Як варіант виходу з кризи, редактор пропонує "продати землі Росії іноземним державам".

Матеріали були направлені на лінгвістичну експертизу в Москву, де в них були знайдені "вислови, що збуджують національну ворожнечу".

За законодавством РФ це вважається екстремістською діяльністю, у зв'язку з чим редакції газети було направлено письмове попередження. "Українська правда"



Теги:екстремізм, татари, Сепаратизм, історія Росії, розпад РФ


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Руські землі розпочав збирати Іван Калита. А Іван Грозний кинув око на землі татарські (взяв Казань, Астрахань), турецькі ( першим намагався відібрати у турків Азов, тричі до речі, за допомогою Дмитра Вишневецького, нашого Байди), землі свейські, литовські, лядські.
Справу Іванів успішно продовжили Петро I, Катерина II, Сталін. Після розвалу СРСР за цю справу взявся Путін. Не будемо забувати, що об'єднання Німеччини розпочалося зі створення митного союзу дрібних германських князівств на чолі з Прусією. Колишній розвідник, що 20 років усішно працював в цій країні, добре знає її їїісторію і державотворчий досвід.
Найбільших успіхів у справі збирання земель руських і неруських досягла Катерина II, зусиллями якої до складу Російської імперіїї ввійшли Польша, Аляска, Каліфорнія, частина Кавказу, Крим.
avatar
2
http://zvezdapovolzhya.ru/obshestvo/rossiya-glazami-tatarina-ch-2-06-09-2012.html
avatar