реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Свято Дня Конституції України у Ніжині відзначили патріотичним велопробігом

Присвячений Дню Конституції України велопробіг в Ніжині стає вже традицією, його проводять вдруге. Як говорить ініціатор заходу народний депутат України Олександр Кодола, Ніжин поступово стає веломістом, і цього року участь у велопробігу взяли значно більше учасників.

Показати свою прихильність до велоспорту та здорового способу життя та взяти участь у велопробігу приїхали 200 ніжинців, від дошкільнят до пенсіонерів. Разом з народним депутатом Олександром Кодолою стали на старт пробігу голова Ніжинської РДА В’ячеслав Івашин та міський голова Анатолій Лінник. Стартувавши опівдні від будівлі міської ради на площі ім. І. Франка, велосипедисти подолали відстань 5 км вулицями міста і фінішували через півгодини на місці старту.

Переможців пробігу не визначали, але організатори відзначили найстаршого, наймолодшого та найактивнішого учасника, найпатріотичніший костюм, найцікавіший велосипед, та командну участь.

«Ми працюємо над тим, щоб Ніжин став сучасним культурним веломістом, який би став взірцем для України. Нашою командою в продовження програми «Веломісто» вже встановлено 11 велопарковок, а ще 10 буде встановлено протягом року біля навчальних закладів, держустанов, лікарень, в місцях найбільшого зібрання людей. Зараз розробляється програма розвитку велоінфраструктури міста. З кожним роком кількість учасників нашого велопробігу збільшується, це не може не радувати. Адже здоровий спосіб життя – запорука здорової нації», - прокоментував результати велопробігу народний депутат Олександр Кодола.

Прес-служба народного депутата України Олександра Кодоли



Теги:Олександр Кодола, Ніжин, велопробіг, День конституції


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Це профанація Дня Конституції. Водночас відвернення уваги від тих змін у ній, які нам нав’язують. У місті не було проведено нічого, крім концерту.
Де круглі столи, опитування громадськості, національно-патріотична, зрештою ідеологічна робота?! Панове державці, отямтеся - Держава в небезпеці!
avatar