Свіжина – з цеху в магазин
Голова селянського фермерського господарства "Колос" Віктор Труш також впевнений – успіх і якість починається навіть не з м’яса, а з кормів, якими годують свиней та корів.
"Наша перевага – власна сировинна база. М’ясо не заморожуємо, використовуємо так звану парну сировину, не пізніше ніж через 2 години після забиття. Це як свіжина у селі. І звичайно – контролюємо якість на кожному етапі, починаючи від кормів для тварин", - поділився секретом успіху голова господарства.
СФГ "Колос" (торгова марка "Ратибор" – "Ковбаси від фермера") уже не вперше перемагає у конкурсі "Чернігівська якість" та бере участь у всеукраїнському етапі конкурсу "100 кращих товарів України". Цього року підприємство також прагне визнання серед найвідоміших виробників держави.
Підготувала прес-служба ДП "Чернігівстандартметрологія"
Читайте також |
Коментарі (0) |