реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Свій до свого по своє!

Сільськогосподарські підприємства Чернігівщини подали вже понад 20 заявок на участь у конкурсі "Чернігівська якість-2010". Про це повідомила начальник відділу систем управління державного підприємства "Чернігівстандартметрологія" Тетяна Рудик.

У конкурсі якості беруть участь селянсько-фермерське господарство "Колос" (Куликівка) та сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Дружба-Нова" (Варвинський район, село Озеряни).

Куликівське господарство "Колос" уже не вперше бере участь у конкурсі "100 кращих товарів", були переможцями не лише регіонального етапу, але в всеукраїнського. У виставковому павільйоні за продукцією підприємства шикувалася черга. Кияни хвалили якість ковбас, рулетів під торгівельною маркою "Ратибор".

"Колос" виготовляє м’ясопродукти із власної сировини. Корів, свиней та корми для них вирощують тут же, у Куликівці.

Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Дружба-Нова" займаються вирощуванням зернових культур та продажем сільськогосподарської техніки. Воно єдине в області має лабораторію, атестовану на виконання робіт з оцінки якості ґрунтів.

На конкурс "Дружба-Нова" представило вид робіт "вирощування зернових та оптова торгівля".

"Чернігівщина здавна була сільськогосподарським краєм. Тож не дивно, що у конкурсі якості товарів, робіт і послуг беруть участь аграрії", - відзначила Тетяна Рудик.

Всього на конкурс "Чернігівська якість" підприємства області подали уже понад 20 заявок.

Прес-служба ДП "Чернігівстандартметрологія"




Теги:Чернігівстандартметрологія, хліб, конкурс Чернігівська якість


Читайте також



Коментарі (0)
avatar