реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Підприємство розширює виробництво

Найбільше в Україні виробництво хлібобулочних виробів глибокої заморозки знаходиться в Козелецькій громаді на Чернігівщині і зараз, попри війну, розширює виробництво.

Зараз на підприємстві «Bakery Food Investment» працюють більше 200 осіб і ще має 12 вакансій. До кінця року тут планують запустити додатковий цех, де запрацюють три нових лінії для виробництва напівфабрикатів. Асортимент підприємства налічує близько 60 видів продукції, реалізація якої здійснюється як по Україні, так і на експорт у Туреччину, Молдову, Румунію, США та Бельгію.

Завод працює з 2009 року і за цей час тут проведені кілька реконструкцій. Зараз підприємство оснащене трьома сучасними італійськими лініями, дві з яких — автоматичні, що дозволило вдвічі збільшити виробничі потужності і забезпечити стабільно високу якість випічки.

Як повідомили в Козелецькій селищній раді, завод є одним з основних бюджетоутворюючих підприємств місцевої громади. За підсумками роботи в 2023 до бюджету сплатили 2,6 мільйона гривень податків, з них до селищного бюджету - 1,7 мільйона гривень. Важливо, що між компанією та селищною радою підписаний меморандум про співпрацю та працевлаштування безробітних, які проживають на території громади, або внутрішньо переміщених осіб.

На фото: делегація депутатів селищної ради на підприємстві. Фото надано селищною радою.



Теги:Козелецька селищна рада, хліб


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Дрібничка. Таких по області ще є. Ряд можна продовжувати. Знаю про одне в Ніжині. Працюючих до 40 душ. Сплатили до міського бюджету 8 млн. грн за два роки. Ніякого шуму.
avatar