реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Субсидії - кістка від олігархів

Все, що стосується субсидій - це велика афера ділків, що займаються незаконними оборудками з українським газом.

Ще раз хочу нагадати за статтю 13 Конституції України, яка гласить - Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу.

Загальна ціна на газ українцям має бути розумною - десь до 2,8 грн за кубометр, без будь-якої дискримінації громадян, бо всі згідно із Конституцією мають однакові права. Стаття 19 Конституції гласить, що «Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством».

Тому всі субсидії, це кістка для людей від монополістів, які спекулюють і наживаються, це продукування бідності і приниження Нації, а при реальній ціні 2,8 грн. газ доступний без субсидій. Я ще тут не вказую на накручування сум для громадян через оборудки і тиском, підкручуванням лічильників і т п. Гнати в шию «менеджерів» і повернути все в русло закону - завдання правоохоронних органів, прокуратури і влади !

Микола ГОЛОМША



Теги:ціна газу, олігархат, Микола Голомша, субсидії


Читайте також



Коментарі (0)
avatar