реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Створено аудіо-гід для туристів

Гість Чернігова може скористатися першим аудіо-гідом, який було створено в Чернігівському туристично-інформаційному центрі (ТІЦ).

Аудіо-гід – це пішохідна екскурсія центральною частиною нашого міста (Красна площа, Вал, Єкатерининська та П’ятницька церкви).Мова екскурсії – російська, бо Чернігівщина межує з Росією та Білоруссю. Аудіо-гід можна безплатно взяти напрокат в ТІЦі (для цього було придбано чотири аудіо-плеєри) чи скачати, приміром, на власний мобільний телефон. Текст пішохідної екскурсії підготували співробітники ТІЦу за допомогою відомих істориків та краєзнавців, а саме: Володимира Руденка та Герарда Кузнєцова.

Наступний крок – створення другої частини аудіо-гіду, що буде розповідати про пам’ятки та таємниці Болдиних гір. А в перспективі – переклад аудіо-гіду на англійську та інші іноземні мови.

Для зручності гостей Чернігова в ТІЦі розробили також карту-схему, де кроками позначений той маршрут, за яким пропонує рухатися вищезгаданий аудіо-гід. До речі, екскурсія починається від приміщення ТІЦу (шукайте за адресою вул. Шевченка, 9). Карта-схема вже передана до друку.

Петро АНТОНЕНКО




Теги:аудіо-гід, Чернігів, туризм, екскурсії


Читайте також



Коментарі (0)
avatar