реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

«Закулісне життя» Чернігівського облмуздрамтеатру як туристичний маршрут

Цікавий проєкт театру, який дає можливість познайомитися із «закулісним життям» установи: відвідати виробничі майстерні де виготовляються декорації та костюми, довідатися про секрети гримування артистів перед спектаклем, «поблукати» сценічними майданчиками театру та дізнатися ще багато цікавого, чого не видно, коли знаходишся у глядацькій залі.

Екскурсії, з урахуванням усіх карантинних заходів, проводяться за попереднім замовленням та в обмеженій кількості (https://teatr.cn.ua/). Після завершення карантину такі тури планується відновити у повному обсязі.

Для довідки. Станом на сьогодні підприємств та установ, які не запрошують туристів, у європейських країнах та США майже не залишилося. Для серйозної організації вважається поганим тоном не запрошувати гостей та відвідувачів. Відсутність подібних турів навіть може негативно вплинути на її репутацію. Такі маршрути на ряді підприємств обслуговують до півмільйона туристів на рік, що може стати доволі потужною дохідною частиною бюджету. Крім того, це практично безкоштовна реклама, а там, де є виробництво, - можливість ще й туристам продавати свою продукцію або надавати додаткові платні послуги.

Джерело: "Чернігівщина туристична"



Теги:екскурсії, академічний театр, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar