реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Стріляють і вдень, і вночі

Військовослужбовці 169-го навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України, що в селищі Десна на Чернігівщині, на військовому полігоні виконують вправи навчальних стрільб вдень і вночі.

Зокрема, військовослужбовці навчального механізованого полку у складі екіпажів виконують першу вправу навчальних стрільб з БМП2 по мішенях, що з’являються та рухаються. Крім цього, вони відпрацьовують ще кілька нормативів. Зокрема, завантаження боєприпасів на час, збирання та розбирання озброєння бойової машини піхоти тощо.

Також у складі підрозділів курсанти вправляються у стрільбі з різних видів стрілецької зброї. До нічних стрільб вона додатково обладнується нічними прицілами, а на бойовій техніці застосовуються прилади наведення, зовнішнього освітлення та ліхтарі.

- Головна мета - навчити курсантів. Поряд з новачками завжди знаходяться досвідчені командири. По закінченню періоду навчання, наші вихованці поповнять лави військових частин Сухопутних військ, багато з яких братимуть участь у масштабних навчаннях вже восени цього року. Тож, ми маємо їх підготувати якнайкраще, - наголосив командира 354-го навчального механізованого полку підполковник Віктор Ніколюк, - В стрільбі необхідні навички. Для цього, якраз, і існує полігон. Понад половини екіпажів та підрозділів вже зараз показують відмінні та добрі результати в стрільбі, - підсумував дії підлеглих командир полку.

Вадим МИСНИК


$IMAGE3-left$






Теги:селище Десна, армія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar