реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Стан після бомбардування" -- Наливайченко

Саме так оцінив стан країни після "реформ та стабільності" нової влади лідер громадської ініціативи "Оновлення країни" Валентин Наливайченко на Форумі цієї організації.
Представлення Програми завдань оновлення країни пройшло за повної відсутності лідерів партій -- "Оновлення країни" чітко позиціонує свою несхожість з усіма партійними проектами. " Настав час забути про партійні інтереси та знамена. Час об’єднатись під українським прапором задля інтересів нашої країни та її громадян" -- заявив Форум "Оновлення країни". Невже почують?

"Ситуація в нашій країні – критична, -- йдеться в резолюції Форуму.Оновлення країни

Безробіття, бідність, зубожіння освіти та медицини стали для українських громадян гіркою звичною реальністю. Влада забула про свої передвиборні обіцянки провести економічні реформи та подолати бідність. Замість цього вона намагається за допомогою Податкового кодексу знищити малий бізнес, а за допомогою Трудового кодексу позбавити найманих працівників трудових прав. Зростають комунальні тарифи, дорожчають продукти харчування, дорожчає проїзд у громадському транспорті, а влада залишається глухою до проблем простих громадян.

Чиновники усіх рівнів відчули, що совок повертається, тому свавілля та корупція набувають небувалих масштабів".

На Форумі виступив і регіональний координатор по Чернігівській області, редактор газети "Сіверщина" Василь Чепурний. А в його роботі брали також участь підприємці з Чернігова Олексій Корж та Олександр Демиденко.




Теги:Сіверщина, В.Чепурний, Наливайченко, Оновлення країни, форум


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
ЧЕПУРНИЙ !!! ДАЙ ВІДПОВІДЬ, ЯКЩО ЩИРИЙ- ЧОМУ ТИ ПРОДАВСЯ ОБУШНОМУ ????
АДЖЕ У ОЛЕЖКИ НЕМА АВТОРИТЕТУ І СОВІСТІ
avatar
2
Вот же ж загадочная женская логика: ей про Фому, а она -- про Ерёму... У меня по такой истеричной реплике складывается впечатление, что Обушный этой бедной Нине что-то лично должен и не отдаёт. Причём давно. Вот же ж западло, да? Вот бедная Нина и пишет напоминания в интернете... Сходила бы в конце-концов на приём к Обушному что ли, напомнила о должке, а причём здесь информация про Оновлення краины? Дорогая Нина, ну не в те ведь двери стучите.
avatar