реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Російський інвестор поводиться як окупант" -- Валентин Наливайченко про "Білкозин"

Перед прохідною прилуцького заводу "Білкозин" сьогодні пройшла зустріч відомого політика Валентина Наливайченка з працівниками підприємства, яке вже не працює кілька місяців.

За часів Л.Кучми унікальне стратегічне підприємство було продано російському власнику, який не виплачує зарплати, не оформляє працюючих належним чином на роботі, не платить у повному обсязі податків.

Валентин Наливайченко перед сотнею обурених робітників заявив:" Я завтра піду з народними депутатами до Генерального прокурора України, ми звернемося до глави уряду М.Азарова та його першого заступнику А.Клюєва з вимогою порушення кримінальної справи за невиплати зарплат та вжиття заходів до налагодження роботи підприємства. Якщо цей власник не здатен виконувати свої інвестиційні зобов'язання -- треба знайти іншого, ефективного власника".

Робітники зі схваленням зустріли слова Валентина Наливайченка:" Російський інвестор поводиться тут як окупант, а до людей ставиться як до рабів!". Політик сказав те, що наболіло людям.

Валентин Наливайченко привіз на підприємство юриста "Нашої України", якого зразу обступили робітники. І пообіцяв прозвітувати про зроблену роботу через місяць.

Василь ЧЕПУРНИЙ.

Детальніше про зустріч на "Білкозині" читайте в наступному номері газети "Сіверщина".






Теги:Сіверщина, Прилуки, Наливайченко, російський інвестор, Білкозин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar