реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Наш сайт визнано кращим!

На ХI фестивалі журналістів Чернігівщини "Золотий передзвін Придесення" сайт "Сіверщини" визнано кращим (разом із сайтом менської райгазети "Наше слово"). Приймаємо вітання!

Головний редактор "Сіверщини" Василь Чепурний отримав на сцені обласного театру від в.о. начальника обласного управління у справах преси та інформації Дмитра Никоненка диплом та монітор для комп'ютера.

Василь Чепурний зі сцени фестивалю сказав, звератючись до колег- журналістів: Як ви знаєте, "Сіверщина" -- це остання газета! Для тих, хто не зрозумів, повторюю: Сіверщина" -- це остання газета, куди ви можете прийти зі своїм криком душі, якщо не опублікуєте його у своїх виданнях. А як відомо зі Святого Письма, останні стануть прешими. І я радий, що "Сіверщина" стала першою в освоєнні нових інформаційних технологій, у розширенні українського інформаційного поля. Слава Україні!".

Особлива заслуга в успіху сайту належить технічному адміністратору Олександру Майшеву та журналістці Інесі Фтомовій, яка останні півтора роки наполегливо наповнювала сайт оригінальним змістом.



Теги:В.Чепурний, Сіверщина, сайти Чернігівської області, фестиваль журналістів


Читайте також



Коментарі (7)
avatar
1
приємно, так smile
avatar
2
Мої вітання що ви стали прешими і останніми, куди ніхто не звертається... Слава Україні
avatar
3
Голімий юкоз, а не сайт. Хоч би хостінг нормальний був
avatar
4
Вітаю журналістів чудової газети з професіональним святом! Бажаю творчого натхнення, гострого пера, поповнення читацької аудиторії, добробуту вам і вашим родинам та плідної праці в ім'я процвітання нашої рідної країни!
З повагою О.Мозгова
avatar
5
Вітаю з Днем журналіста - приналежністю до найнебезпечнішої професії, про що свідчить статистика, українська також.
Героям слава!
avatar
6
Я не понимаю за что здесь можно наградить... Хороший сайт и бесплатный хостинг типа "ucoz.net" вещи не совместимые! Я говорю это как человек не по наслышке знающий о создании сайтов. Дизайн никакой... Функционала тоже нет. А ведь это критически важно!
Что касается контента, так тут спору нет. Видно что здесь, все таки, работают профессионалы своего дела. Но это единственное за что можно похвалить.
Сайт давно уже нуждается в нормальном хостинге и переносе на новый, современный движок. О дизайне я вообще молчу... Подумайте об этом.
avatar
7
Панове-критикани, мені здається, що порівнювали з сайтами інших друкованих видань Чернігівської області, а не взагалі.
avatar