реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Спілка Української молоді завітала на Чернігівщину

Вже традиційний табір для декількох десятків виховників молодіжної громадської організації Спілка Української Молоді в Україні розпочав свою роботу біля с. Шестовиця Чернігівського району на базі «Юність».
- Цього року, у нас присутні члени СУМу зі всієї України, США та Естонії. – розповіла подруга (друг, подруга таке традиційне звернення у СУМІ ) Неля Лавриненко, один з керівників СУМу в Україні - Цей захід для нас символічний, бо перший всеукраїнський табір СУМ в Україні відбувся у 1993 році саме тут в Шестовиці.
- Чи є осередок СУМу в Чернігові?
- Так, на жаль, поки що юнацтво. Він існує при греко-католицькій парафії святого Петра і Павла у Чернігові.
СУМівці завітали до культурно-мистецького центру «Інтермеццо» де придбали сувеніри на згадку про Чернігів, а потому пішохідно-туристичним маршрутом по вулиці Серьожнікова попрямували на Вал.
Спілка Української Молоді — молодіжна громадська організація, яка об'єднує українську молодь на добровільних засадах та виховує свідомих, чесних і працьовитих громадян, відданих українців-державників, що виробляють світогляд на національно-християнських традиціях та ідеалах, виплеканих українською нацією протягом століть.
Олександр ЯСЕНЧУК






Теги:СУМ, Інтермеццо


Читайте також



Коментарі (0)
avatar