реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Спецпредставниця США для контролю команди Зе

Призначення Спецпредставника США з питань економічного відродження України свідчить про те, що:

- Д.Байден справді налаштований допомагати Україні так довго, як це буде нам потрібно;

- корупцію і розкрадання коштів в Україні бачить не тільки український народ (очима соціологів), але й Д.Байден...

Тому й призначена Спецпредставниця - колишня Міністерка торгівлі США (!), яка буде допомагати Уряду України проводити реформи, які відкриватимуть шлях для американської допомоги... Одна з вимог - прозоре (без розкрадання) витрачання наданої допомоги...

Те, що Спецпредставницею обрана не просто наддосвідчена людина, а ще й людина, яка має корені в Україні, говорить про прискіпливий відбір кандидатів, що свідчить про те, якого великого значення надає Президент США питанню УСПІХУ ЕКОНОМІЧНОГО ВІДРОДЖЕННЯ УКРАЇНИ!..

Подаю посилання на заяву Д.Байдена на Сайті Білого Дому, та невідредагований Google-переклад заяви українською мовою:
https://www.whitehouse.gov/.../statement-from-president.../

Д.Байден: "Сьогодні я з гордістю повідомляю, що призначаю Пенні Прітцкер новим спеціальним представником США з питань економічного відновлення України.

Будучи досвідченим державним службовцем, колишнім міністром торгівлі та лідером індустрії, що трансформується, з глибокими родинними зв’язками з Україною, Спеціальний представник Прітцкер привносить десятиліття досвіду та знань на цю критичну посаду. Працюючи в тісному контакті з українським урядом, нашими союзниками та партнерами, міжнародними фінансовими установами та приватним сектором, вона керуватиме зусиллями Сполучених Штатів, щоб допомогти відновити українську економіку. Це включає мобілізацію державних і приватних інвестицій, формування пріоритетів донорів і роботу з відкриття експортних ринків і підприємств, закритих внаслідок жорстоких нападів і руйнувань Росії. Спеціальний представник Прітцкер також працюватиме з іншими міжнародними партнерами України, в тому числі через координаційну платформу G7, щоб забезпечити взаємодоповнюваність та взаємопідсилення міжнародних зусиль, а також заохочувати міжнародних партнерів продовжувати збільшувати свою підтримку для нагальних потреб України у відновленні економіки. Спеціальний представник Прітцкер допоможе українському уряду здійснити реформи, необхідні для зміцнення її економіки, а Спеціальний представник Прітцкер працюватиме з Україною, щоб забезпечити, щоб Україна, починаючи відбудову, відбудовувалася сильніше.
Коли ми робимо наступний крок, щоб допомогти Україні будувати міцніше майбутнє, ми залишаємося непохитно відданими допомогти їй захистити свою свободу сьогодні. Хоробрий народ України надихнув світ своєю стійкістю та рішучістю, і, як підтверджує ця заява, Сполучені Штати залишаються відданими підтримувати їх стільки, скільки буде потрібно."

Євген ЖОВТЯК



Теги:команда ЗЕ, Євген Жовтяк, Україна - США, Корупція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar