реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Американці винні? Та невже!

Міністр оборони США Ллойд Остін повідомив, що не бачить потреб дозволяти Україні бити углиб Росії американською зброєю, бо, цитата: "Україна має власну зброю для дальніх ударів по РФ".
І чорт забирай - він правий!

Я просто нагадаю такі відомі всім нам назви: "Нептун", "Грім-2". Ракети перероблені з радянських С-200. Пригадуєте як Україна завдала удару по аеродрому в російському Енгельсі? Тоді багато писали про модернізовані радянські БПЛА Ту-141 "Стриж". Було чи не було - невідомо, але те що "Стрижи" могли застосувати - факт. І чорт забирай, "Стрижи" випускали на Харківському авіазаводі, тобто креслення - у нас! Як там справи в цьому напрямку?

Американцям скажуть, що Україна на розвиток всіх цих проектів не має грошей? Думаю краще цього не робити, бо може статися так, що у відповідь американці повідомлять скільки мільйонів денег у нас вкрадено - прямо під час війни. Далі зрозуміло?
Це я не згадую безпілотники, яким Україна уже завдає ударів по ворогу.

Ну от поставте собі питання, якого милого американцям нариватися на проблеми з Москвою, якщо вони точно знають - Україна сама може.

Взагалі, дивина й годі. Сьогодні Роксолана Підласа убила повідомленням, що на вересень немає грошей на виплату ЗСУ бойових. Мовляв - американці винні, вони грошей не дають.
А тепер пригадаємо, що перед своєю відставкою заявляла пані Пені Пріцкер? А вона казала, що Україні не треба збільшувати податки, достатньо почати реально боротися з тіньовою економікою. Що зробила українська влада? Вона не бореться з тінню - вона податки збільшує.

Ви пригадуєте, аби США бодай раз затримали допомогу у часи президента Порошенко? Я не пригадую. А у Зеленського останній рік - самі проблеми. Американці не дають зброю, американці не дають грошей, американці не дають...

Що за лихо сталося з американцями? Чи може справа не в американцях? Може справа в тому, що США виставляють певні умови (мономарафон розпустити, наприклад), а наша естрадно-циркова влада їх в тупу ігнорить, даючи зрозуміти: "Не допоможете нам - буде лише більше мертвих українців"? А чого зеленій владі? У них в КОВІД українців помирало по два Іловайська на день. І як з гуски вода.

Може, коли американці нам "не допомагають", вони просто не хочуть годувати халявщика? Отого самого, який спершу голосує за блазня, що обіцяє "просто перестати стріляти", але коли сталося вторгнення, волає: "Американці! Ви зобов'язані нас рятувати!!"
Зобов'язані? Нам крупно пощастило, що американці дають нам зрозуміти протилежне аж настільки лагідно. Я знаю в історії приклади набагато більш брутальні. І безжальні - для нас.

Дмитро "КАЛИНЧУК" - ВОВНЯНКО



Теги:Україна - США, широка війна, Дмитро Калинчук- Вовнянко, команда ЗЕ, Корупція


Читайте також






Коментарі (0)
avatar