реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Спецперевезення

З п'ятниці у Чернігові будуть регулярні спеціальні пасажирські перевезення: тролейбуси рухатимуть з 6-ї до 9-ї години ранку та з 16-ї до 20-ї години вечора. Але перевозитимуть тих пасажирів, які матимуть спеціальні тимчасові посвідчення. Їх отримують працівники аптек, хлібозаводів, магазинів, медики тощо.

Тариф на перевезення залишається незмінним, але пільги на цей час не діятимуть. Планується, що таких осіб буде майже 10 тисяч. Винятком будуть військові, що пересуватимуться без цих посвідчень, але на підставі військового квитка. Військовим пенсіонерам така перспектива не світить.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко звернувся до громади з проханням не сприймати обмежувальні заходи як незручності. Натомість сприймати їх як додаткову можливість не заразитися коронавірусною інфекцією.

- Хотілося б, щоб усі розуміли, що сьогодні автобуси та тролейбуси - це найголовніші та найпроблемніші місця, де передається ця зараза. Оскільки там і простір маленький, і в ньому знаходиться велика кількість людей. Хтось із них може бути інфікований; хтось використовує засоби захисту, хтось без них, - зазначив він. - Але для забезпечення життєдіяльності міста довелося піти на такі заходи для довезення людей на роботу та з роботи.

Крім того, міська влада закликала роботодавців, для уникнення скупченості людей, забезпечити, за можливості, доправку своїх працівників на робочі місця.
"Голос України"



Теги:Чернігівська міська рада, Владислав Атрошенко, Транспорт, карантин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar